Ennyire érdeklik Karácsonyt a nyugdíjasok

A zuglói polgármester esete az időskorúakkal.

Bognár Ferenc
2019. 10. 08. 8:24
KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2019. augusztus 25. Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt sajtótájékoztatót tart az ellenzéki kerületi polgármesterjelöltek társaságában a belvárosi Deák Ferenc téren 2019. augusztus 25-én. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyi nyugdíjasok ingyenes uszodahasználata – amelyet még a korábbi fideszes polgármester, Papcsák Ferenc idején vezettek be – évek óta gond nélkül működött Zuglóban, egészen mostanáig.

Ugyanis az történt, hogy az önkormányzat és a BVSC közötti szerződés márciusban lejárt, azt pedig még mindig nem sikerült meghosszabbítania a Karácsony Gergely vezette testületnek – derült ki a PestiSrácok.hu cikkéből.

Pedig a sportklub nem kért horribilis összeget – 1,6 millió forintos keretszerződésről van szó –, de úgy tűnik, ezt sem tudja, vagy – ami talán még rosszabb – nem akarja kifizetni a zuglói önkormányzat a BVSC-nek.

Ezek szerint a távozó zuglói polgármesternek már nem annyira fontosak a kerületben élő nyugdíjasok.

Talán valóban igazuk van Karácsony kihívóinak abban, hogy a jelenlegi zuglói polgármestert kizárólag csak a főpolgármesteri szék, a hatalom megszerzése motiválja. Mert ha még a saját kerületében élő nyugdíjasok helyzete sem érdekli igazán, akkor vajon az összes fővárosi nyugdíjasnak tett ígéret-cunamiját mennyire tartaná be?

Az önkormányzati választásról szóló híreinket IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.