Erdélyi Zsolt: Az Index válasszon magának új főszerkesztőt

A Facebookon tett közzé egy tízperces videót Erdélyi Zsolt, a magát „szupermennek” hívó, egykori SZDSZ-es kampánytanácsadó. Azt állítja, hogy felkérték korábban, vegyen részt az Index támogatói kampányának kidolgozásában, tárgyalt is az indexesekkel, de azt viszont helytelenítette, hogy az olvasóktól tarháljanak – írja az Origo.hu.

Forrás: origo.hu2020. 07. 07. 13:12
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erdélyi Zsolt hosszan beszél arról, hogy milyen fontos egy külső tanácsadó, és hogy ő is az. Szerinte helyes lenne, ha az Index más szisztéma szerint működne. Szavaiból kiderül: a mostani működés nem jó, nehézkes, bizonytalan.

A jelenlegi Index-főszerkesztőről elég keményen beszél. Azt mondja, hogy az Index válasszon magának új főszerkesztőt, „egy olyat, aki nem sz…rja össze magát egy kakukkos órától […] és egy külső tanácsadótól.”

Erdélyi Zsolt egy érdekes gondolatot is megfogalmaz: szerinte 500 magyar kulturális eseményről, hírről, teljesítményről nem kellene az Indexnek 480-ra azt mondania, hogy sz…r. Azaz, az Index egyre komikusabbá váló nihilizmusára utalt.

Mint ismert, a volt SZDSZ-es tanácsadó a korábbi hírek szerint megjelent a gazdaságtalanul működő baloldali internetes újságnál külsős tanácsadóként. Erdélyi Zsolt ezt a videóban megerősítette.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.