Fegyverneken megújult az újtelepi óvoda és bölcsőde

Megújult és bővült a fegyverneki Tiszavirág óvoda és bölcsőde újtelepi tagintézménye – tájékoztatta a település polgármestere az MTI-t.

Forrás: MTI2020. 04. 04. 10:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tatár László elmondta: a korszerűsítés a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pályázatán nyert 270 millió forint vissza nem térítendő támogatásból valósult meg. Ezen felül az önkormányzat a beruházásra 5,2 millió forintot fordított költségvetéséből.

A bővített és korszerűsített épületben négy óvodai és két bölcsődei csoportnak van hely. A beruházásnak köszönhetően tizenhat bölcsődei hellyel bővült az intézmény.

A felújított épületet a tervek szerint ősztől vehetik igénybe a gyerekek, addig a többi tagintézménybe járnak – közölte a polgármester.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.