Fekete-Győr András a Momentum miniszterelnök-jelöltje

A Momentum elnöke, Fekete-Győr András is bejelentette indulását a baloldali miniszterelnök-jelölti előválasztáson.

Magyar Nemzet
2021. 02. 21. 15:44
FEKETE-GYR Andrs
Gyõr, 2019. október 12. Fekete-Gyõr András, a Momentum elnöke felszólal a Tüntetés Borkai Zsolt és a maffiakormányzás ellen elnevezésû rendezvényen a gyõri városháza elõtti téren 2019. október 12-én. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fekete-Győr András pártelnököt indítja a Momentum a baloldal közös miniszterelnök-jelölti előválasztásán. – A lehetetlen a mi szótárunkban nem létezik. Úgyhogy most is azt mondom: vágjunk bele. Elfogadom a Momentum közösségének felkérését – miniszterelnök-jelöltként képviselni fogom az új Magyarország tervét az előválasztásokon – mondta Fekete-Győr a Facebookon közvetített Momentum-rendezvény végén. A pártelnök programjáról egyebek mellett azt mondta, hogy korrupcióellenes ügyészséget hozna létre, közvetlenül lehetne megválasztani a köztársasági elnököt, a miniszterelnök pedig legfeljebb két cikluson keresztül vezethetné az országot.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.