Felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy késes rablót

Jogerősen két év, öt év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Pápai Járásbíróság egy nőt, aki késsel akart kirabolni egy dohányboltot a városban tavaly decemberben – közölte a Veszprém megyei főügyészhelyettes pénteken az MTI-vel.

Forrás: MTI2019. 02. 22. 18:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sárosi Dóra a közleményben azt írta, az anyagi gondokkal küzdő 35 éves nő arcát eltakarva, kezében késsel ment be a dohányboltba, ahol többször felszólította az eladót, hogy adja át a pénzt.

Mivel az eladó nem teljesítette a kérést, és megnyomta riasztó gombját, a nő távozott az üzletből, majd az eljárás kezdete után maga jelentkezett a rendőrségen – tette hozzá.

A Pápai Járásbíróság a nőt felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlete miatt két év, öt év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, amelyet a nő, a védő és az ügyészség is tudomásul vett.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.