Fidelitas: A hitványság politikájával kell felhagyni

A baloldal ugyan már tíz éve nem kormányoz, de a magyar fiatalok és családok többségének véleménye azóta is zavarja őket, ezért minden eszközzel a nemzeti konzultáció megakadályozására törekszenek, ha kell törvénysértő eszközökkel – fogalmaz közleményében a Fidelitas.

Veres László István
2020. 07. 11. 20:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidelitas országos választmányának szombaton elfogadott politikai nyilatkozatában úgy fogalmaztak: a leghatározottabban elutasítják a demokratikus és szabad véleménynyilvánítás bármilyen akadályoztatását vagy korlátozását, és kiállnak a személyes adatok védelme mellett. – A 2010 előtti baloldali kormányok idején már láttuk, hogy a gyurcsányisták mit gondolnak a szólás és véleményszabadságról. Akkor lovasrohammal, kardlappal, szemkilövéssel, könnygázzal és rendőri terrorral fojtották belénk a szót – írták az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Hozzátették: a baloldal ugyan már tíz éve nem kormányoz, de a magyar fiatalok és családok többségének véleménye azóta is zavarja őket, ezért minden eszközzel a nemzeti konzultáció megakadályozására törekszenek, ha kell törvénysértő eszközökkel. – Az egyesült baloldal a konzultációs ívek „összelopkodásával”, begyűjtésével és az azokon szereplő személyes adatok törvénytelen kezelésével minden eszközt bevet, hogy minél kevesebb magyar ember tudja elmondani a véleményét a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági függetlenségéről és a magyar fiatalokat egy életre eladósító „második Soros-tervről” – jelentették ki. Hozzátették: nem az embereket kell elhallgattatni, nem a választókat kell lecserélni és nem az országot kell átszabni, ha nem abban a gyökértelen világban akar élni, amit a balliberális ellenzék képvisel, hanem „a hitványság politikájával” kell felhagyni.

Kiemelték: nemzetileg elkötelezett, a szabadság és a keresztény világ értékei mellett küzdő, történelmére büszke fiatalokra van szüksége Európának és Magyarországnak is. – Ezek a fiatalok mi vagyunk, és erre hívunk mindenkit – áll a Fidelitas Országos Választmánya által elfogadott politikai nyilatkozatban.

A Fidelitas azt is bejelentette, hogy szombaton tisztújítást tartott az országos választmány, ahol újraválasztották Fekete Dávid korábbi elnököt, alelnök lett Riebel Zsófia, Hojnyák Dávid, Ésik Árpád, Kupcsok Péter és Szilasi Gábor.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.