Fidesz: A főpolgármester emberéletekkel játszik

Tisztán látszik, hogy Karácsony Gergely saját rossz intézkedéseit sem képes korrigálni – mondta Láng Zsolt, a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

Magyar Nemzet Online
Forrás: fidesz.hu, Facebook2020. 04. 02. 14:08
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Láng Zsolt szerint, ameddig Karácsony Gergely egyetlen nap leforgása alatt végighaknizta a személyéhez lojális médiumokat, hogy ha nem vezetheti rendeleti úton, egy személyben Budapestet, akkor emberéletek kerülhetnek veszélybe, aközben tisztán látszik, hogy saját rossz intézkedéseit sem képes korrigálni.

Wintermantel Zsolt: Nincs idő további próbálgatásokra

Továbbra is az a legfontosabb cél, hogy a fertőzés görbéjét minél inkább ellaposítsuk, járatritkításaival Karácsony Gergely ebbe rondított bele – közölte a IV. kerület korábbi kormánypárti polgármestere.

A megható közösségi média szerepléseitől nem lesz ingyenes a parkolás Budapesten, és a korábbi utasítására hétvégi üzemrendre átállított BKV-járatok sem indulnak megfelelő sűrűséggel.

Karácsony Gergely főpolgármester emberéletekkel játszik – jelentette ki a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

Követeljük, hogy a PR-célú médiaszereplések helyett megfontolt szakmai döntéseket hozzon a budapestiek érdekében!

Erre kapott felhatalmazást a választáson – húzta alá a Fidesz politikusa.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.