Fidesz: Gyurcsányék a bevándorláspártiakat szolgálják az új EP-ben is

Gyurcsányék a bevándorláspárti erőket szolgálják az új Európai Parlamentben is – reagált a Fidesz-frakció pénteken Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) ügyvezető alelnöke nyilatkozatára.

Forrás: MTI2019. 05. 31. 17:56
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ellenzéki politikus pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselői a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége (S&D) frakciójában maradnak a következő európai parlamenti ciklusban.

A Fidesz-frakció reagálásában az áll, Gyurcsányék megerősítik szövetségüket a bevándorláspárti erőkkel, őket szolgálják majd az új Európai Parlamentben is. „Gyurcsány itthon, Gyurcsányné meg az Európai Parlamentben” fogja Brüsszel birodalmi törekvéseit képviselni – fűzték hozzá.

„Az a céljuk, hogy Magyarországra erőltessék a bevándorlók betelepítését, a keresztény kultúra és a nemzeti szuverenitás feladását” – fogalmaztak a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.