Fidesz: Gyurcsányék valódi programja a migránsok betelepítésének támogatása

A DK elnöke nem szavazta meg az ápolási díj emelését, a gyermekek otthongondozási díjának bevezetését és kormányzása alatt is mindig csak elvett a gyermekesektől – fejtette ki a kormánypárt.

Forrás: MTI2019. 03. 04. 17:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferencék valódi programja az, hogy a gyermekes családok támogatása helyett a migránsok betelepítését akarják támogatni.

Így reagált a kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében arra, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke hétfőn ismertette a párt hét plusz egy pontból álló családpolitikai javaslatcsomagját, ami azt célozza, hogy növekedjen a gyermekvállalási kedv Magyarországon.

A Fidesz szerint „Gyurcsány Ferenc bevándorláspárti”, ezért támadja a kormány családpolitikáját.

Kifejtették: Gyurcsány Ferenc nem szavazta meg az ápolási díj emelését, a gyermekek otthongondozási díjának bevezetését és kormányzása alatt is mindig csak elvett a gyermekesektől.

Eltörölte az egy- és kétgyermekesek családi adókedvezményét, az összes otthonteremtési támogatást, megszüntette a hároméves gyest, megszorításokkal, adóemelésekkel sújtotta a családokat – tették hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.