Fidesz: Gyurcsányné máris a bevándorláspártiak legfőbb szócsöve

Gyurcsányné Dobrev Klára olyan pártokkal és politikusokkal működik együtt, akik migránsokkal akarják betelepíteni Európát és Magyarországot – közölte a kormánypárt.

Forrás: MTI2019. 06. 14. 16:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsányné még be sem ült az új Európai Parlamentbe, máris a bevándorláspártiak legfőbb hazai szócsöve lett – közölte a Fidesz pénteken az MTI-vel.

Dobrev Klára, a DK megválasztott EP-képviselője korábban azt mondta, a DK mindent megtesz annak érdekében, hogy ne fideszes politikus vezesse az EP külügyi bizottságát.

A Fidesz erre úgy reagált, hogy az ellenzéki politikus a bevándorláspárti európai baloldal megrendelésére támadja őket, amiért kiállnak a bevándorlás megállításáért, a keresztény kultúra és a nemzetek Európája védelméért.

Gyurcsányné a legvadabb bevándorláspártiakkal fog egy frakcióban ülni az EP-ben, olyan pártokkal és politikusokkal működik együtt, akik migránsokkal akarják betelepíteni Európát és Magyarországot – közölték, hozzátéve: azért fúrják a Fideszt, mert ők akarják megszerezni a brüsszeli pozíciókat, hogy végre tudják hajtani a Soros-tervet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.