Fidesz: Karácsony Gergely alkalmatlan Zugló vezetésére

A Fidesz zuglói választókerületi elnöke arra szólította fel Karácsony Gergelyt (Párbeszéd), a kerület polgármesterét, hogy ne keressen további kifogásokat a zuglói parkolási szerződések felmondására, hanem hajtsa végre az önkormányzat döntését.

Forrás: MTI2019. 05. 17. 15:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jelen Tamás pénteki sajtótájékoztatóján arról beszélt: hétfő óta egyre nagyobb a káosz a zuglói parkolásban, amiből látható, hogy Karácsony Gergely alkalmatlan a kerület vezetésére.

Hangsúlyozta: ahelyett, hogy Karácsony Gergely végrehajtotta volna az önkormányzat döntését és felmondta volna a parkolás-üzemeltetési szerződéseket, illetve ingyenessé tette volna a parkolást a zuglóiaknak, „tovább megy az időhúzás”.

Hangsúlyozta: Karácsony Gergely folyamatosan másokat okol saját alkalmatlansága miatt, mások háta mögé bújik, másokat mutat fel bűnösként a nyilvánosság előtt, így eddig a Fidesz, a testület és a főváros volt a hibás.

Jelen Tamás felhívta a figyelmet arra, hogy a kerület jegyzője törvényességi kifogást nyújtott be a testület döntése ellen, ezért arra vár választ Karácsony Gergelytől, ő kérte-e a jegyzőjét, hogy tovább akadályozza a parkolási szerződések felmondását és az ingyenes parkolás bevezetését. Megjegyezte: a polgármester már a harmadik jegyzőjét fogyasztja, és nem kizárt, hogy lesz negyedik is a sorban.

Jelen Tamás azt követelte Karácsony Gergelytől, hogy „ne keresgéljen további kifogásokat és ne tárgyalgasson zárt ajtók mögött a testület döntéseivel szemben”, hanem hajtsa végre a döntéseket, amelyeket Zugló képviselőtestület a Fidesz javaslatára kezdeményezett.

Karácsony Gergely azt se ismételgesse, hogy szerződés le fog járni, hiszen minden egyes nap plusz egy-egy millió forint rakódik az eddigi milliárdos nagyságrendű veszteséghez – hangoztatta Jelen Tamás.

Kiemelte: Zuglónak nincs ideje arra, hogy a polgármester alkalmatlansági további veszteségbe sodorja a kerületet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.