Fidesz: Karácsony legfeljebb tanulni mehetne a többi városvezetőhöz, de kampányolni nem

Amíg Karácsony Gergely, Zugló polgármestere nem tesz rendet a kerületében, addig a Fidesz-KDNP budapesti polgármesterei nem fogadják őt – közölte a Fidesz budapesti szervezete szombaton az MTI-vel, arra reagálva, hogy az MSZP és a Párbeszéd közös főpolgármesterjelöltje kampánya részeként „kerületjárásba” kezdett.

Forrás: MTI2019. 05. 04. 19:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közleményben azt írták, Zugló polgármestere ne most fedezze fel Budapestet, inkább tegyen rendet az általa vezetett kerületben. Szerintük Zugló a kerületvezető alkalmatlansága miatt a főváros legsikertelenebb városrésze lett, „vezetetlen” és botrányoktól hangos.

Kiemelték, a kerületek közül egyedül a XIV.-ben veszteséges a parkolás, a botrányos szerződések a zuglóiaknak egymillió adóforintjukba kerül naponta. Karácsony Gergely az előnytelen szerződéseket még mindig nem mondta fel, és menekül a felelősség elől – tették hozzá.

A Fidesz budapesti szervezete közölte: egy ennyire alkalmatlan polgármester legfeljebb tanulni mehetne a többi városvezetőhöz, de kampányolni semmiképp.

„Amíg Karácsony Gergely nem tesz rendet Zuglóban, a Fidesz-KDNP budapesti polgármesterei nem kívánják kísérgetni más kerületekben sem” – áll a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.