Fidesz-KDNP: Hadházy válaszoljon, kihez kerültek valójában a magyar választók adatai!

A kormánypártok felszólítják Hadházy Ákost, adjon választ, kihez kerültek valójában a magyar választópolgárok adatai.

Forrás: MTI2019. 06. 18. 12:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: egyre több kérdést vet fel Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő aláírásgyűjtése.

Több százezer magyar adatait gyűjtötték be aláírásgyűjtés címszó alatt az elmúlt hónapokban, de nagyon úgy tűnik, itt valami egészen másról van szó – mutatott rá a politikus a kormánypártok véleményét tolmácsolva.

Nacsa Lőrinc ezért több kérdést tett fel Hadházy Ákosnak. Felszólította az ellenzéki politikust válaszoljon, kihez kerültek valójában a magyar emberek adatai, miért egy homályos külföldi cégnek továbbították azokat? Milyen céllal bízták rájuk az adatfeldolgozást, miféle piszkos munkát bíztak még esetleg rájuk, és hogyan lehet az, hogy még csak szerződésük sem volt ezzel a külföldi céggel? – sorolta.

– Hadházy Ákos ne titkolózzon tovább, válaszoljon, kihez kerültek valójában a magyar választók adatai! – szólított fel a KDNP-s képviselő.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.