Fidesz-KDNP: Mennyit keresett a börtönbizniszen a baloldal ügyvédje?

Nacsa Lőrinc elmondta, a Fidesz-KDNP várja azok jelentkezését, akik tudnak arról, hogy a Magyar Györgyhöz hasonló ügyvédek mennyit és hogyan kérnek el a raboktól a kártérítések után.

Forrás: MTI2020. 01. 18. 16:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz-KDNP választ vár arra, hogy Karácsony és a baloldal ügyvédje, Magyar György hány tízmillió forintot keresett a börtönbizniszen – mondta a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

Kifejtette, úgy látják, Magyar György nagyon titkolózik, mióta kiderült, hogy ő is egyike azon ügyvédeknek, akik nyakig benne vannak a börtönbizniszben, amelyben balliberális körök és a Soros-szervezetek ügyvédei már tízmilliárd forintot pereltek ki az államtól az állítólagos sanyarú börtönkörülményekre hivatkozva.

Nacsa Lőrinc aláhúzta, a balliberálisok kedvenc ügyvédje, Magyar György is futószalagon szállítja az ilyen és ehhez hasonló pereket. Emlékeztetett, Magyar György az önkormányzati választáson Karácsony Gergely delegáltja volt a Fővárosi Választási Bizottságban, sőt szerinte az ügyvéd most is bizalmasa a főpolgármesternek, mivel a Fővárosi Vízművek igazgatósági tagja lett, azt követően, hogy az országgyűlési választáson az MSZP-Párbeszéd közös képviselőjelöltjeként indult.

- Most nagyon elhallgatott az ügyvéd úr, pedig sokakat érdekelne pár információ – fogalmazott a kormánypárti politikus, aki azt kérdezte Magyar Györgytől, mennyit tett zsebre a börtönbizniszen, hány tízmilliót keresett már, mekkora sikerdíjat szed le a kártérítésekből. – Hivatalosan, esetleg zsebbe? – kérdezte.

Elmondta, a Fidesz-KDNP várja azok jelentkezését, akik tudnak arról, hogy a Magyar Györgyhöz hasonló ügyvédek mennyit és hogyan kérnek el a raboktól a kártérítések után.

Nacsa Lőrinc megerősítette, a kormánypártok egyetértenek a kabinet bejelentésével, hogy fel kell függeszteni a kártérítések kifizetését és véget kell vetni a börtönbiznisznek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.