Fidesz: Zárják ki a nők elleni erőszakon viccelődő Burányt!

A Párbeszéd-frakciónak és különösen Szabó Tímea frakcióvezetőnek – aki oly nagy előszeretettel játssza a harcos nővédőt – nem védenie, hanem kizárnia kellene Burány Sándort!

Forrás: MTI - OS2019. 12. 17. 18:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Párbeszéd-frakciónak és különösen Szabó Tímea frakcióvezetőnek – aki oly nagy előszeretettel játssza a harcos nővédőt – nem védenie, hanem kizárnia kellene Burány Sándort, aki egy parlamenti bizottságban nyíltan viccelődött a nők elleni erőszakkal! – reagált a Párbeszéd-frakció közleményére a Fidesz.

Mint ismert, megdöbbentő szavakra ragadtatta magát Burány Sándor, aki bár az MSZP politikusa, de a Párbeszéd parlamenti frakciójának a tagja. Burány a Törvényalkotási Bizottság hétfői ülésén nevezte, mintegy humorizálva, a szexuális zaklatást együttműködési kényszernek:

„Elnök úr olyan szépen keresztelte át a de facto vétójogot együttműködési kényszerré, hogy bennem felmerült, hogy tulajdonképpen az elmúlt hetekben a közvéleményt borzoló zaklatási ügyek azok nem is zaklatásnak minősíthetőek, hanem tulajdonképpen együttműködési kényszernek” – mondta Burány Sándor.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.