Gusztustalan cikket kanyarított Szanyi kapitány pártlapja Varga Juditról

A cikk apropója az volt, hogy a magyar igazságügyi miniszter is reagált George Clooney minap tett nyilatkozatára.

Forrás: 888.hu2020. 11. 25. 19:14
New Hungarian Justice Minister Judit Varga speaks during an interview with Reuters in Budapest
Varga Judit a hazai szélsőbal számára nem egy tiszteletreméltó családanya, hanem egy kormánypárti politikus, akit meg lehet alázni Fotó: REUTERS Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Van ez a Munkások Újsága című nagyszabású sajtótermék, amely Szanyi Tibor Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) nevű pártjához köthető. Ha eddig nem hallott róla senki, nem maradt le semmiről, azonban most igazán kitettek magukért a sajtóterméknek nehezen nevezhető portál firkászai, ugyanis Varga Judit igazságügyi miniszterről képesek voltak összedobni egy olyan kis szösszenetet, amire még Homonnay Gergely gyurcsányista aktivista is csak csettintene – írja a 888.hu.

A cikk apropója az volt, hogy a magyar igazságügyi tárca vezetője is reagált George Clooney minap tett nyilatkozatára. Varga Judit ezt írta: „Ha George Clooney legközelebb mifelénk jár, szívesen vendégül látom egy valódi kávéra, és akár még a magyar jogállamiság valós helyzetéről is tájékoztatom, ha a tények is érdeklik. Ígérem, hogy az amerikai filmipar anomáliái kapcsán nem fogom nyilvánosan kritizálni, hiszen arról körülbelül annyi információval rendelkezem, mint ő a közép-európai politikai helyzetről. Valóság. What else Mr. Clooney?”

Ez ihlette meg az ún. Munkások Újságát, hogy a következő címmel jelentessen meg egy írást: Varga Judit már nagyon szerelmeskedne George Clooneyval (18+)

Varga Judit a hazai szélsőbal számára nem egy tiszteletre méltó családanya, hanem egy kormánypárti politikus, akit meg lehet alázni

A cikk lényege, hogy fogják az egyes mondatokat, és lefordítják azokat, elmagyarázzak a kedves olvasóknak, mit is akart mondani pontosan a miniszter.

Eszerint:

  • Ha George Clooney legközelebb mifelénk jár = Gyere már Klúni a Vészhelyzet óta rád várok!
  • Szívesen vendégül látom egy valódi kávéra = Azonnal mehetünk kecóra.
  • Ígérem, hogy az amerikai filmipar anomáliái kapcsán nem fogom nyilvánosan kritizálni = Nem érdekel a méret!
  • Hiszen arról körülbelül annyi információval rendelkezem, mint ő a közép-európai politikai helyzetről = Két menet sokat enyhíthet a különbségeken.
  • Baloldali humor, baloldali színvonal.

    Így kell egy családanyát emberként és nőként is lealacsonyítani és megalázni.

    Bár biztos csak viccnek szánták, mert a humor baloldali műfaj, ugyebár...

    Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

    A téma legfrissebb hírei

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.