Homonnay ilyen mélyre még nem süllyedt – eddig

Most már a Facebook-adminjainak térfelén pattog a labda.

Juhász Attila
2020. 11. 09. 20:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magát influenszernek, véleményvezérnek mondó, ám megnyilvánulásaival sokkal inkább szélsőséges provokátorként viselkedő Homonnay Gergely legújabb Facebook-posztjában odáig jutott, hogy konkrétan a miniszterelnök halálát kívánja.

A most következő idézetet kizárólag erős idegzetű olvasóink számára ajánljuk elolvasásra:

„Ahogy az Ozban a gonosz boszorkány halálát várták, úgy várom Orbánét is, és pezsgőt fogok bontani, ha megdöglik”írta egyik Facebook-oldalán Homonnay.

Azt eddig is tudtuk, hogy a provokatív posztjaihoz az ártatlan macskáját is felhasználó Homonnay nagyon sokszor képes lemenni kutyába – emlékezhetünk rá, hogy indított ő már kampányt Szent István ünnepe ellen, a mintegy 110 ezres rajongótáborát felhasználva és arra is volt példa, hogy lenácizta dr. Müller Cecília országos tiszti főorvost – de eddig azért még nem merészkedett, hogy a magyar kormányfő haláláért szurkoljon, ráadásul mindezt a legotrombább, gyomorforgató stílusban előadva.

De hol vannak ebben a helyzetben a közösségi oldal diktatórikus cenzorai?

Az ilyen és ehhez hasonló gyomorforgató posztokat törölni, az ezeket visszatérően közzétevő oldalakat, felhasználókat pedig megszüntetnie kellene a moderátoroknak, adminoknak.

Mert ha ez nem ütközik a Facebook közösségi alapelveibe, akkor semmi.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.