Kocsis Máté: Ennyit arról, hogy Gyurcsány vissza akarna vonulni

A Fidesz parlamenti frakciójának vezetője a hivatalos közösségi oldalára feltöltött bejegyzésben reagált Gyurcsány Ferenc parlamenti felszólalása kapcsán.

Forrás: FACEBOOK/KOCSISMATE2021. 04. 07. 16:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma reggel egész jó állapotban találták Gyurcsány Ferencet a balatoni nyaralójában, ezért elhozták a parlamentbe, hogy felszólaljon. Beszélt például a lopásért és más bűncselekményekért 4-5-ször börtönre ítélt apjáról, és arról, hogy nem az a fontos, hány embert oltottak be – írja Facebook-oldalán Kocsis Máté.

Pedig de, az a fontos. Lakosságarányosan legtöbbet az EU-ban. Sokat tett Gyurcsány, hogy ne így legyen, de így lett.

A kormány jó döntést hozott, jó korán, a többi ország csak most ébredezik. Ennek ellenére “foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel” vádolta meg a kormány tagjait és közölte, hogy “2022-ben vissza fog jönni (!) és nem lesz kegyelem”. A bukott, gyenge gazember fenyegetőzésétől eltekintve ennyit arról, hogy vissza akarna vonulni – emelte ki a politikus.

Arról persze nem beszélt, hogy mi van azokkal, akiket az ő vezetésével beszéltek le az oltásról és meghaltak, és vállal-e felelősséget az oltásellenes kampányért, amit hónapokig folytattak.

Aljas, hazug politikai bűnöző, le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt – zárta sorait a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője.

Az eredeti bejegyzést itt tekintheti meg:

Kiemelt kép: Facebook/Kocsis Máté

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.