Ha nem változik a járványhelyzet, hagyományosan indul a tanév + videó

Az operatív törzs hetente értékeli a hazai járványhelyzetet, a vírus megjelenése óta két héttel előre tervezünk – hangsúlyozta Kásler Miklós.

Forrás: Facebook2020. 07. 31. 12:54
null
Kásler Miklós: Reménykeltők a vérplazma-terápiás kezelések és a más betegségeknél alkalmazott gyógyszeres terápiák is Fotó: Emmi/Bartos Gyula
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amennyiben nem változik a járványhelyzet, akkor hagyományos módon indulhat a tanév az iskolákban – erősítette meg Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere az Életközelben című műsorban, ahol a nyaralás alatti fegyelmezettségről és a szabadság alatti kikapcsolódásról is beszélt.

Az operatív törzs hetente értékeli a hazai járványhelyzetet, a vírus megjelenése óta két héttel előre tervezünk – hangsúlyozta a miniszter. Felhívta a figyelmet, hogy még mindig növekszik az új fertőzöttek száma a szomszédos országokban, ezért továbbra is fegyelmezetten kell viselkedni, a megadott helyeken szájmaszkot kell hordani és a járvány alatt tanult kézmosási szokásokról sem szabad megfeledkezni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.