Hangfelvétel is bizonyítja, hogy nem tartja be ígéretét Karácsony

A Népszava által megszellőztetett költségvetési tervezet szerint mégsem jut minden nyugdíjasnak a kampányban beígért 20 ezer forintos fűtéstámogatásból.

Forrás: mandiner.hu2020. 02. 14. 14:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kossuth Rádió Krónika című műsorában 2019. október 1-jén elhangzott, 17:35:35-kor kezdődő felvétel szerint Karácsony Gergely, akkor még ellenzéki főpolgármester-jelölt az idősek világnapja alkalmából a következőket mondta: „minden fűtési szezonban a nyugdíjasoknak és rászoruló nagycsaládosoknak fűtési szezononként húszezer forint támogatást fogunk nyújtani. Nem csak a választási évben, hanem minden évben. És nem könyöradományként, nem politikai alkuként, amelyben cserébe szavazatot kérünk, egyszerűen azért, mert hiszünk a szolidáris Budapestben, és azt gondoljuk, hogy a fővárosnak dolga az, hogy segítse az időskorú embereket”.

A Népszava pénteki cikkéből azonban, amely a főváros költségvetési tervezetéről ad hírt, kiderül: mégsem jut minden nyugdíjasnak a fűtési támogatásból. A portál szerint ugyanis mégsem kap minden nyugdíjas 20 ezer forintos fűtéstámogatást, csupán a leghátrányosabb helyzetű 20 ezer család részesülhet ilyen juttatásban.

https://soundcloud.com/user-779585003/karacsony-gergely-igeret

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.