Hol a hiba az MSZP elnökének mondataiban?

Demeter Mártát is büntetnék?

2020. 02. 25. 8:24
null
Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke arról beszélt egy sajtótájékoztatón, hogy az ellenzéki együttműködés az egyetlen út, amely 2022-ben kormányváltást hozhat, ezért a párt továbbra is abban hisz, hogy közös miniszterelnök-jelölttel és közös egyéni választókerületi jelöltekkel kell megküzdeni a Fidesszel.

Nem sokkal később viszont a DK-hoz dezertált két budapesti polgármester kapcsán azt mondta, hogy emiatt a választmányi ülésen úgy döntöttek, hogy azok, akik elhagyják a pártot, és a későbbiekben önkormányzati vagy országgyűlési választásokon más párt színeiben kérik az MSZP támogatását, attól azt meg fogják tagadni. Vagyis, ha Kiss László, esetleg Szaniszló Sándor lenne valahol az egységes jelölt, úgy őt a bevezető kijelentés ellenére mégsem támogatnák. Vagy mégis?

De vajon a pártot korábban az LMP kedvéért elhagyó Demeter Mártát is büntetnék, vagy az ő kilépése már elévült?

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.