Hollik: A baloldal érdeke, hogy elhúzódjon a járvány

A baloldal oltásellenes, és milliókat költ arra, hogy az embereket elbizonytalanítsa – mondta el legújabb videójában Hollik István.

Forrás: Facebook2021. 02. 24. 16:18
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A koronavírus-járványt csak az oltással fogjuk tudni legyőzni – jelentette ki legújabb közösségi oldalára feltöltött videójában Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta azt is, hogy a kormány helyesen teszi, hogy keleten és nyugaton is tárgyal. Hollik szerint a lehető legrövidebb idő alatt a legtöbb vakcinát kell beszerezni, melyekkel a magyar szakhatóság vizsgálata után el lehet kezdeni oltani is.

– A baloldal aljas politikai számításból dolgozik azon, hogy elhúzódjon a járvány, ebből remélnek politikai hasznot

– fejtette ki Hollik István.

A jobboldali politikus videójában felidézte, ahogy Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter és Arató Gergely is a vakcinabeszerzéseket támadja, valamint, hogy a baloldali politikusok azt üzenik szimpatizánsaiknak, hogy ne oltassák be magukat olyan vakcinákkal, amit az európai hatóság nem hagyott még jóvá.

Mind az öt vakcina, ami Magyarországon is elérhető, ellenőrzött és biztonságos

– hangsúlyozta Hollik. Hozzátette: Amikor a baloldal mást állít, akkor hazudik, és bizalmatlanságot kelt az emberekben, tehát oltásellenes.

A kommunikációs igazgató videójában felidézte a Magyar Nemzet korábbi cikkét is, melyből kiderült, Gyurcsányék nem spórolnak a milliókkal, hogy a Facebookon is hirdessék az embereket elbizonytalanító üzeneteiket. Egyébként a DK költi a legtöbbet a halálkampányra.

Egyértelműen látszik, hogy a baloldal oltásellenes – jelentette ki Hollik István. Azt is kifejtette, hogy ha a baloldalon múlna, akkor jelen pillanatban 350 ezer emberrel kevesebbet lehetne beoltani hazánkban. Hollik szerint a baloldalnak is meg kellene értenie, hogy oltásügyben nincs helye politizálásnak, mert itt emberéletekről van szó.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.