Hollik István: 11 ország gondolja Webert alkalmatlannak

A személyi kérdéseket sikerül lezárni – ezzel a céllal utazik Orbán Viktor kormányfő Brüsszelbe. Olyan vezetők megválasztására van szükség, akiket nem csak Magyarország, de a V4-es országok is el tudnak fogadni. Ezekről Hollik István kormányszóvivő beszélt Magyarország élőben című műsorunkban, ahol kitért arra is, hogy Magyarország szempontja nem változott: mivel az emberektől a pártcsalád kötött mandátumot kapott, ezért csak olyan európai vezető elfogadása jöhet szóba, aki partner Magyarországgal abban, hogy a bevándorlást meg kell állítani.

Forrás: Hír TV2019. 06. 28. 12:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ugyanilyen fontos, hogy a következő vezetőnek az európai keresztény kultúrát meg kell védenie, illetve egy olyan Európai Uniót kell felépítenie, amely tiszteli a nemzeteket, a tagállamokat és azok megválasztott vezetőit is.

Hollik István reményének adott hangot, amely szerint az államfők megállapodása a magyar érdeknek megfelel majd. A kormányszóvivő a műsorban tájékoztatást adott arról is, hogy volt egy stratégiai dokumentum, amely kijelölte, hogy az elkövetkezendő öt évben milyen irányvonalat vegyen az Európai Unió, illetve melyek azok a célkitűzések, amelyeket Európában közösen el akarunk érni. A kormánypártok ezzel kapcsolatban javasolták, hogy egyértelműen szerepeljen benne az európai emberek biztonságának megvédése és a határvédelem. A törekvés sikeres volt, a kitűzött célok a dokumentumokba bekerültek.

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.