Így működik a nyugati liberális média gépezete + videó

Varga Judit érdekesnek tartja, hogy az a bizonyos objektív tudósítás éppen hogy náluk nem biztosított.

Forrás: facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice2020. 06. 06. 8:39
null
Forrás: Facebook - képernyőfotó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A BBC-nek adott csütörtök éjféli élő interjúm pontosan megmutatta, hogyan is működik a nyugati liberális média gépezete – írja a hivatalos közösségi oldalára feltett legfrissebb videós bejegyzésben az igazságügyminiszter.

Varga Juditban az a gondolat fogalmazódott meg, mintha a beszélgetés során nem egy objektív, független, az igazságot kereső riporterrel beszélgetett volna, hanem egy politikussal, akit láthatóan nem a kérdésekre adott válaszai érdekeltek, sokkal inkább törekedett a politikailag motivált vádak megfogalmazására.

– Érdekes, hogy a liberális elit által hangoztatott objektív tudósítás éppen hogy náluk nem biztosított. Én továbbra is határozottan fogom képviselni a magyar álláspontot – olvasható Varga Judit Facebook-posztjában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.