Indexes korrupcióra utalt az igazgatósági elnök + videó

Indexes korrupcióra utalt Bodolai László a Spirit FM-en. Az igazgatósági elnök elmondta, ő nem köt olyan szerződéseket haverokkal, hogy a fele visszajön, de az Indexen belül meg lehetett tenni, ha valaki ezt nagyon akarta. Eközben Dobrev Klára azt szorgalmazza, hogy a baloldali önkormányzatok fordítsanak pénzt egy új sajtótermékre, mivel csak így biztosított annak a függetlensége. A Fidesz kommunikációs igazgatója viszont emlékeztetett, épp a baloldal gyártja az álhíreket.

Forrás: HÍRTV2020. 07. 31. 20:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ATV-ben ismerte el csütörtökön Dobrev Klára, hogy egyeztetett az Index kirúgott főszerkesztőjével, Dull Szabolccsal. A DK európai parlamenti képviselője szerint a magyar sajtószabadságról beszéltek, amit majd az Európai Parlamentnek készített jelentéshez használnak fel.

Dobrev a saját szempontjai alapján válogatta ki, hogy számára ki a független, a nemzeti értékeket valló szervezeteket például kihagyta. Szerinte független sajtót csak a baloldal tudna jól működtetni.

Hogyha a baloldali önkormányzatok, a demokratikus önkormányzatok finanszírozást, támogatást nyújtanak a sajtónak, azt csak egyetlenegy feltétellel tehetik meg, hogy pontosan tisztában vannak azzal, hogy semmilyen beleszólás nincsen abba, hogy a szabad, független sajtó mit ír és hogyan ír

– jelentette ki.

– Ha Dobrev Klára aggódik a sajtószabadságért, akkor a jelentésébe foglalja bele a baloldali álhírterjesztőket is – ezt mondta a Hír TV-nek a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Remélem, hogy ebben a jelentésben nem fog megfeledkezni arról, hogy hogyan gyártja a balliberális média a fake newsokat, az álhíreket! Ennek a legjobb példája az a baloldali kamuvideó, amit Korózs Lajos egy álmentőssel készített. A balliberális média pedig forráskritika nélkül átvette és nemzetközi szinten is terítette. Tehát remélem, hogy Dobrev Klára, amikor a magyar médiahelyzetről beszámol, akkor erről sem fog elfeledkezni

– közölte a Hír TV híradójával Hollik István.

Csakhogy a magukat függetlennek valló indexesek például Karácsony Gergely főpolgármestert nem akarták támadni – erről a 444.hu ír Bodolai Lászlóra hivatkozva, aki az egyik értekezleten elhangzottakat idézte fel. A Spirit FM-en pedig Bodolai az Indexen belüli lehetséges korrupcióról is beszélt.

Az igazgatósági elnök hozzátette, hogy ha a szerkesztőségből felmondott újságírók egy másik Indexet alapítanak, az azt jelenti, hogy az új portált már az Index-ügy kirobbanása előtt bejegyezték, és a szerkesztőség szétverése egy előre eltervezett mesterterv volt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.