Kampányüzemmódba kapcsolt Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter

A Fidesz szerint a balliberális politikus már megkezdte minden idők legnagyobb hazugságkampányát.

2021. 05. 26. 18:00
MÁRKI-ZAY Péter
Budapest, 2019. december 9. Mrki-Zay Pter, Hdmezvsrhely polgrmestere a Transparency International Magyarorszg konferencijn egy VI. kerleti tteremben 2019. december 9-n. MTI/Mohai Balzs Fotó: MTI/Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márki-Zay Péter lábai alól végképp kicsúszott a valóság talaja, a polgármester közleményben hirdeti, hogy másfél év alatt teljesítette a választási ígéreteinek 75 százalékát, amivel az ország legeredményesebb politikusává vált – tájékoztatta lapunkat a Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete. Hozzátették: mindezt csupán az hiheti el, aki térképen sem tudja megmutatni, hol van Hódmezővásárhely.

– A valóság az, hogy két – biztosítócég által finanszírozott – villogós zebra és egy könyvesbódé átadásán kívül semmit nem sikerült három év alatt megvalósítania.

Márki-Zay Péter szerint Hódmezővásárhelyen ő már bizonyított, és az ország élére állna
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Márki-Zay Péter a hozzá nem értése és a nemtörődömsége miatt elbukta a könyvtár és tudásközpont megépítését, valamint a két gimnázium felújítását, amivel a vásárhelyi diákok generációitól vette el a lehetőséget, hogy korszerű épületekben tanulhassanak – fogalmaztak. Hangsúlyozták, hogy a városban évek óta megállt a fejlődés, Hódmezővásárhelyen csak és kizárólag Márki-Zay Péter öncélú politikai kampánya dübörög, amely miatt évek óta a hazugság, a kudarc és a megosztottság jellemzi a várost.

A Fidesz amiatt háborodott fel, hogy Hódmezővásárhely balliberális polgármestere az interneten arról tájékoztatott: másfél év alatt teljesítette a legtöbb ígéretét, 55-ből 41-et, kilenc pedig folyamatban van.

Ugyanitt ennek kapcsán azt írták, hogy Márki-Zay Péter polgármesterként már bizonyított, miniszterelnökként is megcsinálja. Mint azt korábban a politikus közölte a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltjeként indul a baloldali előválasztáson.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.