Kellemesen meleg, napos idő várható vasárnap is

Vasárnap is az ország döntő részén sok napsütésre, száraz időre számíthatunk többnyire kevés fátyolfelhő mellett. Az Alpokalján azonban néhol akár délutánig makacsul tarthatja magát a köd.

2019. 10. 12. 21:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap is az ország döntő részén sok napsütésre, száraz időre számíthatunk többnyire kevés fátyolfelhő mellett.

Éjszaka elsősorban a Dunántúlon, valamint az északi megyékben nagyobb területen képződik köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet, amely vasárnap az Alpokalján néhol akár délutánig makacsul tarthatja magát, másutt várhatóan még a reggeli, délelőtti órákban feloszlik. Napközben helyenként megélénkül a délies szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 12 fok között alakul, de az északi völgyek, valamint a homokhátságok derült, szélvédett részein ennél hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap többnyire 19 és 24 fok között várható, de az Alpokalja tartósabban ködös tájain ennél alacsonyabb értékek is valószínűek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.