Király Nóra: Nem szabad foglalkozni a bántó véleményekkel

Király Nóra, a Ficsak elnöke, Újbuda alpolgármestere volt az ECHO TV Őszintén című műsorának vendége. Az ötgyermekes édesanya 17 éve politizál, célja, hogy a közösségekért tegyen minél többet. Király Nóra Gazdagréten nevelkedett, azóta is ott él, minden szegletét ismeri. Azonban így sem tud megfelelni mindenkinek, megtanulta, a negatív dolgokkal nem szabad foglalkozni.

Forrás: ECHO TV2019. 03. 25. 16:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ötgyermekes édesanya reggelente elviszi gyermekeit iskolába, óvodába, majd az irodájában folytatja napját. Király Nóra elmondta, igyekszik mindig előre tervezni és jól beosztani az idejét, de természetesen nem minden megy tökéletesen. Bár Nóra igyekszik mindenkinek megfelelni, közszereplőként a kritikák sem kerülik el.

A gazdagréti lakótelepen vagyok önkormányzati képviselő 13 éve, ott van egy helyi csoport 5000 taggal, ahol rengeteg kritikát kaptam. Semmi sem volt jó, amit csináltam és durva stílusban bántottak – mondta.

Az újbudai alpolgármester azóta megedződött. Olyannyira, hogy ma már attól sem riad vissza, hogy nyilvánosan álljon ki a női agresszió ellen, még akkor is, ha a bántalmazó közszereplő, vagy éppen politikus.

Király Nóra volt az, aki felszólította Juhász Pétert, hogy távozzon a közéletből, miután a politikus bántalmazta feleségét. Újbuda alpolgármestere elmondta, örül, hogy az Együtt korábbi elnöke megfogadta tanácsukat.

Ötgyermekes édesanyaként elhivatottan támogatja a fiatal családokat, a nőket a munka-magánélet összehangolásában. Mindig is fontosnak tartotta a nők foglalkoztatását, a családbarát ellátások, munkahelyek elterjesztését. Szívügye a baba- és mamabarát szülészetek elterjesztése, az anyatejes táplálás népszerűsítése. Nem véletlenül az ő nevéhez köthető a Ficsak is, vagyis a Fiatal Családosok Klubja.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.