Kocsis Máté is Bayer Zsolt petíciójának aláírására buzdít

Elég volt a baloldal halálkampányából! – írta a Fidesz frakcióvezetője.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 01. 06. 9:49
KOCSIS Mt
Kocsis Máté Fotó: Kovács Attila Forrás: MTI/Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal megint szintet lépett a halálkampányban – írta közösségi oldalán a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté arra buzdította az embereket, hogy írják alá a Bayer Zsolt által indított, Krekó Péter baloldali elemző kijelentését elutasító petíciót. – A Korózs-féle kamuvideó és a meghamisított halálozási statisztikák után most már azt is nyíltan kimondják, hogy

attól várnak politikai hasznot, ha elveszik az emberek kedvét a koronavírus elleni vakcinától.

Elég volt a baloldal halálkampányából! – jelentette ki a politikus.

A publicista két napja indított petíciót a Political Capital független elemzőjeként tetszelgő munkatársa ellen, aki korábban úgy nyilatkozott egy brüsszeli lapnak:

„A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.”

A petíciót eddig csaknem 14 ezren írták már alá a CitizenGO felületén. Krekó Péter erre tegnap bejelentette, hogy jogi eljárást indít a róla cikkező újságírók, köztük Bayer Zsolt ellen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.