Kormányszóvivő: Adjuk vissza az esélyt a gyöngyöspatai gyerekeknek – Videó!

A gyermekek jövője mindannyiunk számára fontos. Nem engedhetjük, hogy külföldről finanszírozott szervezetek hátrányos helyzetű diákokon nyerészkedjenek. A kormány vissza akarja adni az esélyt a gyöngyöspatai gyerekeknek – írta a Facebookon Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, aki egy videót is mellékelt bejegyzéséhez.

Magyar Nemzet Online
Forrás: Facebook2020. 01. 29. 14:47
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyermekek bármilyen hátrányos megkülönböztetése elfogadhatatlan. Ennek ellenére a baloldali kormányok alatt Gyöngyöspatán megtörténhetett az, hogy külön emeleten tanították a roma és nem roma gyerekeket. Ezért egy alapítvány pert indított, és saját céljaira, politikai eszközként használta őket.

Minden gyermeknek meg kell adni az esélyt, hogy boldogabb életet élhessen, hogy érettségit, szakmát, diplomát szerezhessen, hogy biztos jövőt teremthessen magának. Éppen ezért a kormány nem pénzzel, hanem oktatással, fejlesztéssel, nyelvtanulással kárpótolná ezeket a gyerekeket, hogy minél jobban beilleszkedjenek a társadalomba. Adjuk vissza az esélyt a gyöngyöspatai gyerekeknek – fogalmazott a Facebookra feltöltött videójában Szentkirályi Alexandra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.