Kovács Zoltán: Az augusztus 20-i ünnepi rendezvényeken is a biztonság a legfontosabb

Mint mindig, most is a biztonság a legfontosabb – emelte ki Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára az idei augusztus 20-ai ünnepi rendezvényekről szólva az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

Forrás: MTI2019. 07. 31. 22:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az államtitkár emlékeztetett: 2010-ben döntöttek arról, hogy az ünnepek rendezvényeinek biztonságos lebonyolítására kell egy konkrét felelős, egy szervezeti rendszer. Ezért létrehozták különböző szervezetek szoros együttműködésével az operatív törzset.

A törzs augusztus 20-ához kapcsolódóan már megtartotta első ülését. Igyekeznek láthatatlanul kiemelt biztonsági körülményeket teremteni – jelentette ki.

A tűzijátékról szólva elmondta, hogy idén is készülnek valami meglepetéssel a szervezők. Továbbá a tavalyihoz hasonlóan az idén is lesz lehetőség arra, hogy a fogyatékossággal élők az Olimpia parkban megtekinthessék a tűzijátékot.

A Magyar ízek utcájában pedig – a Várkert bazártól a Clark Ádám térig – Magyarország, s a Kárpát-medence ízeit, köztük Magyarország tortáját is meg lehet majd kóstolni – közölte Kovács Zoltán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.