Közéleti személyiségek tucatjai csatlakoztak a közmédia egészségvédő kampányához

Forrás: MTI2020. 04. 02. 18:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több tucat közéleti személyiség csatlakozott a Kossuth Rádió Maradjanak otthon! elnevezésű egészségvédő kampányához – tájékoztatta az MTVA csütörtökön az MTI-t.

A közlemény szerint a kezdeményezés lényege, hogy híres és ismert szakemberek mondják el személyes üzenetüket, amelyben arra kérik a hallgatókat, hogy vigyázzanak magukra, valamint embertársaikra, és a legszükségesebb elintéznivalókon kívül maradjanak otthon.

A szereplők túlnyomó többsége Az Este című műsor házigazdái, valamint vendégei közül került ki, de a következő napokban újabb és újabb ismert emberekkel bővül a kör.

Naponta többször hallhatók azok a személyes gondolatok, amelyek megpróbálnak erőt adni a Kossuth Rádió hallgatóinak. Az üzeneteket a Kossuth Rádió Facebook-oldalán is folyamatosan elérhetővé teszik.

A kampányhoz csatlakozott többek között: Gryllus Dániel, Berecz András, Vásáry Tamás, Kozma Imre, Miklósa Erika, Vecsei H. Miklós, Oberfrank Pál, Papp Miklós, Szarka Tamás, Köves Slomó, Ferencz Orsolya, Ertl Péter és Kovács Kati.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.