Leszedte az orosházi vásárcsarnok tetejét a szél

Forrás: MTI2020. 02. 11. 13:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét letépte az orosházi vásárcsarnok csaknem teljes tetőszerkezetét a kedd hajnali viharos szél, a káreset során személyi sérülés nem történt – tájékoztatta kedden kora délután a város polgármestere az MTI-t.

Dávid Zoltán (Fidesz-KDNP) elmondta, a csarnokot átmenetileg lezárták, az eladóknak ki kell költözniük, de dolgoznak a mihamarabbi helyreállításon.

Az utóbbi években ez a harmadik eset, hogy az erős szél megbontja a csarnok tetejét. A városvezető az MTI ezzel összefüggő kérdésére elmondta, megvizsgálják a garanciális javítás lehetőségét is. Egy ideje tervezik, hogy felújítják a csarnokot, keresték rá a pályázati lehetőségeket, ez az esemény most megsürgeti a megoldás megtalálását – fogalmazott.

A helyi Oroscafe hírportál beszámolója szerint a szélvihar a vásárcsarnok tetejének egyes darabjait a szomszédos bérházhoz vágta, légkondicionálókat szakított le, ablakokat tört be.

Békés megyében a katasztrófavédelmet 57 káreseményhez riasztották, többségében kidőlt fák, letört faágak, leszakadt vezetékek okoztak problémát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.