Fekete-Győr tegyen meg mindent Szarvas Koppány távozásáért!

Vörös Tamás, a józsefvárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője hivatalos közösségi oldalára tett fel egy Fekete-Győr András Momentum-elnök számára címzett nyílt levelet, melyet ezennel változtatás nélkül közlünk.

Forrás: facebook2020. 04. 19. 11:58
null
20200319 budapest fekete gyor andras a momentum elnoke havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tisztelt Fekete-Győr András Elnök Úr!

Amint bizonyára már értesült róla, az Ön párttársa, Szarvas Koppány Bendegúz józsefvárosi önkormányzati képviselő a napokban közösségi oldalára a következőket írta:

„Járványkezelés Fidesz módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért.”

Mint olvasható, a Momentum Mozgalom józsefvárosi képviselője a Fidesz politikusainak, szimpatizánsainak, illetve a járvány miatt előírt utasítások végrehajtóinak felakasztását, meggyilkolását jogos lépésnek tartaná.

Szeretném Öntől megkérdezni, hogy az idézett mondatok a Momentum Mozgalom hivatalos álláspontjának tekinthetőek-e, így gondolkodnak-e az Ön által vezetett pártban a legnagyobb támogatottságú pártszövetség, a Fidesz-KDNP tagjairól, politikusairól, szavazóiról? Ön személy szerint egyetért-e párttársa véleményével?

Az Ön álláspontja szerint összeegyeztethető-e a demokrácia eszményével, az élethez és az emberi méltósághoz, a szabad választáshoz fűződő alkotmányos jogokkal az a gyűlöletkeltő és méltatlan viselkedés, amelyet az Ön pártjának tagja megfogalmazott?

Tisztelt Elnök Úr!

A fentiek tisztázásán túl felszólítom Önt, hogy tegyen meg mindent annak érdekében, hogy Józsefváros és Magyarország közéletéből távozzon, képviselői mandátumáról mondjon le a politikai gyilkosságot elfogadható eszköznek tartó Szarvas Koppány Bendegúz, hiszen egyértelműen méltatlanná vált arra, hogy bármilyen felelős tisztséget betölthessen.

Őszintén bízom benne, hogy Ön is úgy véli, hogy embertársainak fizikai megsemmisítését fennhangon hirdető személy nem lehet tagja egyetlen demokratikus értékeket valló és kulturált politikai közösségnek sem.

Válaszát várva,

Tisztelettel:

Budapest, 2020. 04. 19.

Vörös Tamás, frakcióvezető, józsefvárosi Fidesz-KDNP

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.