Már az ellenzék is a Fideszt tolja?

Eddig is tudtuk, hogy sok mindenre képesek, na de ennyire?

Juhász Attila
2020. 03. 27. 14:16
ORBÁN Viktor
A miniszterelnök összefogásra szólított fel, de kérése süket fülekre talált a baloldaliaknál Fotó: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt mindenki tudja, hogy a magyarországi ellenzéktől (tisztelet a kivételnek) hiába várunk nemzeti összefogást. Várható volt, hogy rájuk még veszélyhelyzet idején, amikor emberi életek, egészségek forognak kockán, sem igen lehet számítani.

De igazi abszurditás – ha a helyzet nem volna ilyen, talán mókásnak is lehetne nevezni -, ahogy ezt egyesek a balliberális szemnek, fülnek kedvező nyelvezetre fordítják, ergo „Orbánnak még ez a helyzet jó is, hiszen ő már 2022-re, vagy egy esetleges előrehozott választásra készül.”

Nézzük csak az ordító címet: A Fidesz érdeke, hogy beleégjen az emberek emlékeibe: az ellenzék nem állt a kormány mellé

Hogy is van ez? Az ellenzék a Fidesz óhaja szerint szavazott volna?

Namármost, ha a nagyobbik kormánypártnak ennyire létkérdés volt, hogy javaslata ne menjen át, akkor a gyurcsányisták miért rohantak eleget tenni neki, Jakabostul, Tóth Bertalanostul?

Ezzel a logikával, már ha a koronavírus elleni harc a 2022-es választási kampány része, egyrészt maga Orbán Viktor, pontosabban, a cikk szerint a Fidesz rendelhette meg a világjárványt, amiről Bayer Zsolt már megírta, hogy így van, ő személyesen hozta el Európába, ráadásul, valamilyen furmányos módon rábeszélte a teljes visongó ellenzéket (megint tisztelet a kivételnek), hogy lője lábon magát, és szavazzon a nemzeti összefogás ellen.

Eddig is tudtuk, hogy az Orbán Viktor vezette Fidesz sok mindenre képes, de hogy ennyire...?

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.