Megszúrta lakótársát egy férfi Vecsésen

A 46 éves elkövető ellen életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Magyar Nemzet
2021. 02. 28. 9:54
null
Fotó: Pmrfk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mellkason szúrta lakótársát egy 46 éves férfi Vecsésen, a 36 éves áldozat életveszélyes sérülést szenvedett – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap. A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a két férfi, aki együtt is dolgozik, pénteken italozott, majd összevesztek azon, ki gondoskodjon az elfogyott vodka pótlásáról. A vita hevében az idősebb férfi egy késsel megszúrta társát, majd a két férfi kibékült, és mivel úgy gondolták, a sérülés nem súlyos, sem a mentőket, sem a rendőrséget nem értesítették.

Végül az áldozat rokona hívott segítséget, amikor telefonon értesült a történtekről. A közlemény szerint a 36 éves férfit a mentők kórházba vitték, szívtájéki sérülését életveszélyesnek minősítették. A 46 éves férfit a rendőrök kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását, ellene életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.