Milyen külföldi érdekeket szolgálnak a hazai Soros-tisztek?

A Tűzfalcsoport szerint az anarchista, kommunista, sötétzöld és egyéb szervezetek délutáni programjaikon arra keresik a választ, hogy mi igazolja a törvénysértést.

Forrás: Tűzfalcsoport2020. 02. 06. 13:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tűzfalcsoport Blogstar oldal előző cikkében bemutatta, hogyan készül, a magát pártok felettinek tekintő Soros-féle hálózat 2022-es választásokra, legfrissebb anyagukban pedig azt a kérdést járják körül, hogy a „magyarországi civilek” milyen módszereket, milyen külföldi eszközöket használnak az államrend esetleges megzavarása ellen, illetve miként próbálják befolyásolni a 2022-es választások kimenetelét.

A Tűzfalcsoport szerint a Soros által pénzelt anarchista, kommunista, sötétzöld és egyéb szervezetek délutáni programjaikon arra keresik a választ, hogy „mi igazolja a törvénysértést?” – vagy, hogy „miként juthat hatalomra a baloldal”.

– Céljaik tiszták, eszközökben nem válogatnak. A „polgári engedetlenség” mögé bújva törvénysértésről okítják híveiket – írja a cikk.

A Tűzfalcsoport úgy tudja, létezik egy, a Soros-hálózat által pénzelt és kultivált „Közélet Iskolája” névre hallgató szervezeti egység, amelynek vezető személyiségei többek között Udvarhelyi Tessza, Dósa Mariann, Fernengel Ágnes, Szabó Diana, Misetics Bálint és Zubek Adrienn Árnika.

A Blogstar oldal azt írja, a szereplők java a Pikó András, VIII kerületi polgármester csapatában is tevékenykedő társaság, akik szintén a VIII. kerületben lévő Gólya nevű szórakozóhelyen építik a hálózatukat.

A Tűzfalcsoport munkatársai alaposabban utánajártak az általuk indított képzéseknek és egy konkrét, a demokratikus normákkal nem törődő politikai narratíva kirajzolódását figyelhették meg, hiszen a képzéseik egymásra épülve jutnak el a végkövetkeztetésre: a fennálló politikai rendszert, akár „polgári engedetlenség” útján is, de meg kell buktatni.

A Tűzfalcsoport szerint már az általuk indított képzések címei is sokatmondóak:

Ütős, hatásos és közösségi! – Akció- és kampányszervezés – február 22-23.

Felszabadítás pedagógiája – március 6-7, április 3-4, május 8-9

Hogyan legyél kampányfőnök? – március 28-29.

Nemi szerepek és egyenlőtlenségek – április 18-19.

Polgári engedetlenség – május 16-17.

Milyen egy erős mozgalom? képzés a hatalomról – június 6-7.

A teljes cikk megtalálható a Tűzfalcsoport Blogstar oldalon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.