Nacsa Lőrinc: Gyurcsányék eszközként használják a vendéglátósokat

A baloldal nem a vírus, hanem a kormány ellen küzd a KDNP-s képviselő szerint.

Magyar Nemzet
2021. 01. 30. 17:05
null
Fotó: BachPekaryMate Forrás: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A Gyurcsány-lista egyik embere áll a vendéglátósokat üzleteik jogszabályellenes kinyitására ösztönző szervezkedés mögött. Lebuktak, mert kiderült, hogy nem civilek, hanem a baloldal politikai aktivistái állnak a Facebook-csoport mögött – fogalmazott Nacsa Lőrinc KDNP-s országgyűlési képviselő.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta, hogy Gyurcsányék eszközként használják az amúgy is nehéz helyzetben lévő vendéglátósokat, hogy azzal is a kormányt támadják.

A DK-tól a Jobbikig összehangoltan támadja a baloldal a kormány járványügyi intézkedéseit
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Nacsa úgy fogalmazott: a baloldal nem a vírus, hanem a kormány ellen küzd. A politikus felelőtlennek nevezte őket, amiért a szabályok ellen hergelnek másokat. Szerinte a baloldal politikai érdekei veszélyeztetik az emberek egészségét, mert úgy gondolkodnak, hogy minél tovább tart a járvány és minél rosszabb az embereknek, annál jobb lesz nekik.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, Varju László (DK) szombati sajtótájékoztatóján azt állította: Orbán Viktor megfenyegette a vendéglátósokat, amikor azt mondta, hogy akik a tiltás ellenére is kinyitnak, azoknak a boltját fél évre bezárják. Varju egyébként hamarosan súlyos testi sértés és garázdaság vádjával áll bíróság elé.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.