Nagy Gábor Tamás: Megvédjük az önkormányzati bérlőinket

Nincs napirenden az önkormányzati lakások állami tulajdonba vétele, az erről szóló híresztelések rémhírek – erősítette meg Nagy Gábor Tamás, az I. kerület kormánypárti polgármester-jelöltje a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A Várnegyedet 21 éve vezető városvezető kifejtette: ha újból elnyeri a választók bizalmát, a következő évtizedben a családbarát fejlesztésekre és a környezetvédelemre fókuszálnak.

Forrás: Hír TV2019. 10. 10. 14:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A családon belüli erőszakhoz hasonlította a fideszes önkormányzatok működését az ellenzék Budapest I. kerületének polgármester-jelöltje. V. Naszály Márta azzal is riogatja a Várnegyedben élőket, hogy az önkormányzat a választások után államosít és utcára teszi az önkormányzati bérlakásban élőket, vagyis a Várnegyed lakosainak zömét – hangzott el a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Nagy Gábor Tamás a műsorban a következőket mondta: „Nincsenek új ötleteik, ezért egyfajta rémhír keltéssel próbálnak átmeneti előnyt elérni. Valójában ez egy öngól, mert ahogy 5 évvel ezelőtt sem történt semmi, ez alatt az 5 év alatt sem. Én azt gondolom, hogy teljesen világos és egyértelmű cáfolatot adott a miniszterelnökség. A kormány nem tárgyalt, nem tárgyal és nem fog tárgyalni hasonló előterjesztést, és van még egy sunyiság ebben az egész kampányriogatásban, hogy állami bérlakásokról szólt a sajtóban megjelent cikk, miközben egyébként a várban túlnyomó többségben önkormányzati bérlakások vannak, az önkormányzatnak pedig nincsenek ilyen szándékai. Sőt, pont az ellenkezője: önkormányzati bérlőinket megvédjük, garantáljuk a lakásaik cserélhetőségét, örökölhetővé tételét, nem emeljük a csillagos égig a lakbéreket éppen azért, mert ők nem vásárolhatták meg ezeket a lakásokat műemléki okok miatt.”

A teljes beszélgetést IDE kattintva tekinthetik meg.

Az önkormányzati választásról szóló híreinket IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.