Négy autó gyulladt ki egy szombathelyi parkolóban

Négy autó kigyulladt, egy pedig a keletkezett hő hatására megrongálódott szerda délután egy szombathelyi parkolóban – közölte az MTI-vel a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese.

Forrás: MTI2019. 07. 03. 15:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyed László elmondta, a tűzeset a Horváth Boldizsár körúton, a vérellátó intézet közelében történt, ahol egy parkoló személygépkocsi gyulladt ki, a lángok erről terjedtek tovább három másik autóra, egy pedig a keletkezett hő hatására megrongálódott – mondta.

Hozzátette: személyi sérülés nem történt, a tüzet a szombathelyi hivatásos tűzoltók három vízsugárral eloltották, az utómunkálatok tartanak, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szemlét folytat.

Az MTI értesülése szerint a mentőket is a helyszínre hívták, az egyik autó tulajdonosa ugyanis megrongálódott autója láttán rosszul lett, ápolásra szorult.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.