Novák Katalin is regisztrált a vakcináért

Ma regisztrált a vakcinainfo.gov.hu weboldalon Novák Katalin és családja. A miniszter mindenkit arra biztat, hogy jelentkezzen az oltásért.

2021. 01. 13. 18:51
null
Novák Katalin kormányülés előtt Fotó: Novák Katalin Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden beadott oltással közelebb kerülünk a járvány végéhez

– írta közösségi oldalán Novák Katalin. A családokért felelős miniszter beszámolt róla, hogy ő maga és egész családja is regisztrált már, hogy megkaphassák a védőoltást. – Most különösen fontos, hogy odafigyeljünk egymásra, védjük a környezetünkben élőket, kollégáinkat és hozzátartozóinkat is – fűzte hozzá a miniszter. Novák Katalin későbbi posztjában a kormányülésről is megosztotta azt az információt, hogy a fő téma ott is a járványhelyzet lesz, pontosabban az, hogyan tudják a védőoltást a lehető leggyorsabban biztosítani.

https://www.facebook.com/csaladesifjusag/photos/a.646993832066519/3409502599148948

Ahogy arról lapunk is beszámolt, már több mint egymillió magyar állampolgár regisztrált az oltásért, és közel 90 ezren meg is kapták a vakcinát. Az egészségügyi dolgozók mellett az ország négy legnagyobb idősotthonát is átoltották már a szakemberek. A mai napon kapta meg az oltás első felét Müller Cecília országos tiszti főorvos is, amit szintén a járványügyi védekezés fontos lépésének értékelt Dömötör Csaba, a regisztrációt bonyolító Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Korábban ő is jelezte, hogy már jelentkezett a vakcináért. Regisztálni továbbra is a vakcinainfo.gov.hu weboldalon lehet.

Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján egyébként újságírói kérdésre a tiszti főorvos elmondta, hogy már elkezdték az idős korosztály beoltásának a tervezését is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.