Öngyilkos lett egy rendőr Budán

Egy budapesti, XII. kerületi parkolóban álló gépkocsiban holtan találták a rendőrség egy hivatásos állományú tagját

Munkatársunktól
2020. 10. 15. 10:19
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öngyilkos lett egy rendőr a XII. kerületben, holttestét egy parkoló autóban találták meg, erősítette meg a rendőrség a sajtóértesüléseket. A helyszínt sátorral takarták el, mentők és rendőrök is megjelentek a területen, ahol az eset történt, és órákig helyszíneltek.

A Blikk azt írja, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda egyik hivatásos dolgozója lőtte fejbe magát a Zugligeti úton az autójában. A rendőrség közölte: „2020. október 14-én 12 óra után egy Budapest, XII. kerületi parkolóban álló gépkocsiban holtan találták a rendőrség egy hivatásos állományú tagját. A férfi önkezűleg vetett véget életének. Bűncselekményre utaló adat nem merült fel, a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.