Orbán Viktor: Karácsony éppen igazat mondott

Orbán Viktor szerint Karácsony Gergely éppen igazat mondott a testalkatuk összehasonlítása kapcsán.

Mukatársunktól
2021. 05. 20. 20:36
null
2020.10.14. Budapest Karácsony Gergely főpolgármester új kukásautókat adott át Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Fotó: KURUCZ ÁRPÁD
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiderült, hogy Orbán Viktor mit gondol arról, ahogyan Karácsony Gergely kettejük testalkatát összehasonlította a brit The Economistnak adott minapi interjúban. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón lapunk kérdésére arról számolt be, hogy

a kormányfő úgy kommentálta Karácsony élcelődését, hogy a főpolgármester éppen igazat mondott, és rögtön elnézést is kért érte, amit pedig egy sajátos magatartásnak nevezett a miniszterelnök.

Mint korábban beszámoltunk róla, Karácsony részben abban jelölte meg az ő és Orbán Viktor közti különbséget, hogy utóbbit alacsonynak és kövérnek, magát pedig magasnak és karcsúnak nevezte.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.