Örök élet és ingyen sör jöhet a Ferencvárosban

Robbanhat a poénbomba.

2019. 11. 12. 10:05
null

Robbanhat a poénbomba.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) adhatja Baranyi Krisztina egyik alpolgármesterét a IX. kerületben – írta az Index. Az MKKP ugyan nem indult el a Ferencvárosban, de aktívan részt vettek a kampányban Baranyi Krisztinát támogatva. A közös munkát pedig polgármesterként is folytatni kívánja a Kétfarkúakkal, így Döme Zsuzsanna, az MKKP tavaszi európai parlamenti (EP) listavezetője a kulturális területért felelős alpolgármester lehet, de ha lakossági panaszt, bejelentést kapnak, „biztos, hogy nem fogom kibírni, hogy ne nyúljak bele másba is” – nyilatkozta.

Egy igazán vicces tábla a kutyapárttól
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az úgynevezett viccpárt, amelyik mindig csak a jobboldali értékeken és politikusokon – mondván ők a hatalom – köszörüli a nyelvét, ezek szerint alpolgármestert ad, a hatalom részese lesz. Akkor pedig kutya kötelessége ezentúl Döme Zsuzsanna Suzinak – aki pozíciójából adódóan különösen humoros hölgy lehet – pártja ígéreteit (Mint az örök élet, ingyen sör) betartatnia.

Vagy legalább viccet csinálnia a hatalomból, a polgármesterből, vagy épp az alpolgármesterből.

Mert ha nem teszi, többé nem lehet őket komolyan venni, mint vicces pártot.

U.i: A vicces párt Zuglóban is komoly tervekkel készül: „Hamarosan bevezethetjük a Dunát a Hungária körútra! Nem csoda, hogy zuglói képviselőnket egyhangúlag választották meg a városfejlesztési bizottság tagjának.” – írja az MKKP közösségi oldalán, amihez kár kommentárt fűzni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.