Országos Roma Önkormányzat: Sneider Tamásnak nincs helye a politikában

Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) szerint Sneider Tamásnak, a Jobbik elnökének nincs helye a politikában a „gyűlöletkeltésre alkalmas” megnyilatkozása miatt.

Forrás: MTI2019. 02. 15. 13:09
SNEIDER Tams
Budapest, 2018. október 23. Sneider Tamás, a Jobbik elnöke, országgyûlési képviselõ beszédet mond a Mindenki a rádióhoz! - Az ellenállás napja címmel meghirdetett Jobbik rendezvényen az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 62. évfordulóján a Magyar Rádió Bródy Sándor utcai volt székházánál 2018. október 23-án. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az önkormányzat az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta, aggodalommal tölti el őket, hogy a parlament egyik pártjának elnöke egy olyan ember, aki állításuk szerint azt mondta, „jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök”.

Szerintük a politikában nincs helye az ilyen és ehhez hasonló, gyűlöletkeltésre alkalmas megnyilatkozásnak, ezért az önkormányzat képviselői felszólítják Sneider Tamást, hogy valamennyi megbízásáról mondjon le – olvasható a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.