Orvosokat, tanárokat csicskázott le a Momentum elnöke

Fekete-Győr András állítása szerint e hivatások vezetői a felelősek mindazért, ami történt.

Magyar Nemzet
2020. 07. 27. 20:24
null
A pártelnök szavait sorra cáfolják a megnevezett mentorok
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Döbbenetes posztot tett közzé Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke a közösségi médiában, amelyben számos közintézmény vezetőjét nevezte csicskának” – hívta fel a figyelmet a Híradó.hu. „Fekete-Győr András az Index környékén kialakult liberális belharc kapcsán fogalmazta meg a véleményét. Posztjában többek között a világjárvánnyal küzdő kórházak professzorait, orvosait, a több százezer diákot tanító oktatási intézmények vezetőit nevezte csicskának. De kapott Fekete-Győr epéjéből az igazságszolgáltatás is: a lila párt elnöke csicskának tartja a független hatalmi ághoz tartozó bíróságok vezetőit is” – fogalmaz a Híradó.hu.

Állítása szerint e hivatások vezetői mind „becsicskultak” Orbán Viktor miniszterelnök előtt. Meglátása szerint ők tehetnek arról, hogy „a magyarok tudása, egészsége, gazdasági lehetőségei, informáltsága” nem európai, hanem keleti szinten van. Mint ismeretes, a jogász végzettségű Fekete-Győr András négy hónapig dolgozott a General Electricnél követeléskezelőként – hívta fel a figyelmet a híroldal.

Az ominózus bejegyzés:

[caption id="" align="aligncenter" width="828"] Kép forrása: Híradó.hu[/caption]

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.