Összefogás kell, hogy megvédhessük a magyar embereket

Most is bebizonyosodott, hogy az ellenzékre ilyen súlyos időkben sem lehet számítani. Pedig most nagy szükség lenne az összefogásra – fogalmazott Németh Szilárd.

Forrás: facebook.com/nemeth.szilard.fidesz2020. 03. 25. 16:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csak összefogással védhetjük meg a magyar embereket a koronavírussal szemben – hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdán a Facebook-oldalán.

Németh Szilárd videójában felidézte: a koronavírus elleni hatékony védekezés érdekében a kormány két héttel ezelőtt veszélyhelyzetet hirdetett. Ezt kellett volna most meghosszabbítania a parlamentnek, de az ellenzék – köztük Szabó Szabolcs és Bangóné Borbély Ildikó csepeli és soroksári országgyűlési képviselők – ezt nem szavazták meg – mondta a Fidesz térségi országgyűlési képviselője.

„Most is bebizonyosodott, hogy az ellenzékre ilyen súlyos időkben sem lehet számítani. Pedig most nagy szükség lenne az összefogásra” – fogalmazott Németh Szilárd.

Hozzátette: történjen bármi, a Fidesz-KDNP jövő héten kedden biztosítani fogja a kétharmadot, mert csak így védhetik meg az embereket a koronavírussal szemben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.