Pedofil molesztáló házánál demonstrál a Mi Hazánk

Toroczkai László pártelnök közölte: azért mennek Tápióságra, mert így tiltakoznak az ellen, hogy a bíróság nem rendelte el a férfi előzetes letartóztatását, így akár naponta találkozhat korábbi áldozataival.

2019. 11. 28. 16:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Betyársereggel közösen vonul a Mi Hazánk Mozgalom annak a pedofíliával vádolt férfi házához, aki 6-10 éves gyermekek molesztált. Toroczkai László, pártelnök közölte: azért mennek a Pest megyei Tápióságra szombaton, mert így tiltakoznak az ellen, hogy a bíróság nem rendelte el a férfi előzetes letartóztatását, így akár naponta találkozhat korábbi áldozataival.

– A tiltakozást mindaddig folytatjuk, amíg a kislányokat molesztáló férfi nem kerül rács mögé – hangsúlyozta Toroczkai, aki leszögezte azt is: a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a büntető törvénykönyvbe foglalná a pedofil bűnözők esetében a kémiai kasztrálás lehetőségét.

Ugyancsak követelik egy a pedofilok személyes adatait tartalmazó, nyilvános adatbázis létrehozását. A szülőknek jogukban áll tudni, ha egy pedofil él a környezetükben.

Az érintett 66 éves férfit sajtóhírek szerint hat kislány molesztálásával vádolják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.