Pozitív lett a győri polgármester koronavírus-tesztje

A Facebookon jelentette be Dézsi Csaba András, hogy koronavírus-fertőzött lett az elvégzett teszt alapján. Korábban a város jegyzőjéről derült ki ugyanez.

Magyar Nemzet Online
Forrás: Facebook2020. 04. 01. 21:54
DZSI Csaba Andrs
Gyõr, 2019. december 6. Dézsi Csaba András kardiológus fõorvos, önkormányzati képviselõ, a Fidesz-KDNP gyõri polgármesterjelöltje a jelöltbejelentõ sajtótájékoztató után Gyõrben 2019. december 6-án. A megyeszékhelyen január 26-án tartanak megismételt polgármester-választást, miután Borkai Zsolt polgármesteri megbízatása november 8-án lemondással megszûnt. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ahogy arról korábban tájékoztatást adtam, Győr város jegyzőjének – akinek a múlt hét elején lázzal és felső légúti huruttal kísért betegsége zajlott – koronavírus tesztje pozitív eredményt mutatott.

Március 27-én panaszmentes állapotban, egy magán laboratóriumban, önköltségen, magamon is elvégeztettem a koronavírus RT PCR tesztet, amely negatív lett. Tekintettel arra, hogy a negatív teszt is akkor biztos, ha két vizsgálat erősíti meg, ezért március 31-én ismételten elmentem egy kontroll vizsgálatra. Ma este telefonon értesítettek a második vizsgálat eredményéről, amely pozitív eredményt mutat.

Tüneteim továbbra sincsenek, azonban a szükséges intézkedéseket azonnal megtettem. Az eredményről tájékoztattam háziorvosomat, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályát, valamint az előírásoknak megfelelően, házi karanténba vonulok.

A győriek továbbra is számíthatnak rám, hiszen otthonról dolgozom tovább. Kiváló munkatársak állnak mellettem, akik elkötelezettek Győrért és annak lakóiért, így a munka ilyen rendkívüli körülmények között sem állhat meg. Sőt, az eddigi munkatempót is tartjuk!

A Polgármesteri Hivatal munkatársainak jelentős százaléka a héten már távmunkában dolgozik. Ezúton is köszönöm, hogy ilyen rövid idő alatt is alkalmazkodtak az új körülményekhez, és otthonról is helyt állnak a város érdekében” – írta a Facebookon Dézsi Csaba András.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.