Rendőrök sérültek meg Bíró Ica kilakoltatásakor

Feldúltan jött ki a bírósági tárgyalóteremből Bíró Ica, ahol elmaradt hasznát, egészen pontosan 12 millió forintot követelt rajta az őt beperelő új tulajdonos, aki korábban árverésen megvette Bíró Ica házát – írja a Life.hu. Ráadásul korábban abból a lakásból is kilakoltatták, amely a nevén maradt, mert összekeverték a helyrajzi számokat.

Forrás: Life.hu, Blikk2020. 09. 18. 17:05
null
Bíróságon érhet véget a balliberális képviselők ügye Forrás: Heol.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bíró Icát a devizahitele miatt elbukott házának új tulajdonosa perelte be 12 millió forintra.

„Nem tudok és nem is akarok fizetni! Már kisemmiztek, az utolsó megmaradt zugért harcolok, de úgy látszik, hiába. Szerintem egyetlen fillér sem jogos! – mondta feldúltan a Blikknek az egykori Metal Lady. „Semennyit nem tudok fizetni, miből tudnék?! Nem vehetik el az utolsó zugot, ahol élek. Elvárom, hogy az igazságszolgáltatás engem is védjen” – folytatta Biró Ica.

Mindemellett ismét kilakoltatták Bíró Icát, májusban tévedésből abból a lakásból rakták ki, ami az ő nevén maradt, és abba a szomszédos lakásba kellett átköltöznie, amit még két évvel ezelőtt elárvereztek, miután hitelcsapdába került. A helyrajzi számokat keverték össze. A Metal Lady életében már harmadszor fordul elő, hogy kilakoltatják minden holmijával együtt. A Blikk tudósítása szerint a fitneszceleb ráadásul a kilakoltatása előtt átütötte a két lakás közti falat, hogy visszaköltözzön a nevén lévő ingatlanba. A helyszínen pedig rengeteg dühös tiltakozóval, köztük egy nővel találták szembe magukat a rendőrök.

A kilakoltatás során megsérültek a járőrök, akiket mentővel szállították kórházba, így hivatalos személy elleni erőszak miatt helyszíneltek Bíró Icánál. „Nem tudom, ki volt az a nő, soha nem láttam, nem ismerem” – mondta a lapnak Bíró Ica.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.